У складний воєнний час ми розуміємо, що бізнес – єдиний ресурс для матеріального виживання населення та підтримки економічного стану країни. Щоб не лише вижити, а й утримувати позиції та розвиватися, бренд продукції Jooby Ukraine для енергетичного та коммунального сектору постійно шукає нові канали збуту та просування продукції.

За останні місяці відновилися переговори та відвантаження щодо основних контрагентів, і ми максимально намагаємось забезпечити вільні від бойових дій області продукцією. Адже збереження цілісності енергетичного сектора – одне з найважливіших завдань в Україні.

Наш підрозділ RDC активно утримує темп темп розробки та фіналізації нових продуктів, намагається знаходити витончені шляхи забезпечення комплектацією. Ми намагаємося щосили закрити потреби клієнтів у диспетчеризації та автоматизації отримання даних про споживання електроенергії, побудови систем АСКОЕ.

А головне – з кількох національних виробників розумних лічильників газу, води, тепла й електроенергії, а також LED-світильників, залишилися лише ми! Ми єдині, хто працює у повному циклі виробництва в Україні та здатні забезпечити будь-які потреби ресурсних та комерційних компаній. А зараз це важливо як ніколи, особливо при масовій передислокації бізнесу.

Структурам необхідні нові приміщення, офіси, склади, а енергетики та комунальники висувають свої вимоги. У цьому ми намагаємось швидко та ефективно допомогти, надавши потрібний продукт у потрібний час. Адже ми всі боремося за збереження економічної цілісності України.

Наші менеджери приймають замовлення на продукцію, тому ви можете сміливо звертатися та дізнаватися про наявність моделей на складі!